• Home
  • Noticias
  • Tens un projecte innovador i cerques finançament? Ja estan disponibles els fons ENISA que donen suport a emprenedors i pimes

Notices

Mataró, 24 May 2019

Tens un projecte innovador i cerques finançament? Ja estan disponibles els fons ENISA que donen suport a emprenedors i pimes

El TecnoCampus et dóna l'oportunitat de conèixer de primera mà les principals línies de finançament d’ENISA i ICF per a projectes tecnològics i/o innovadors.

Enisa va finançar l'any passat 534 operacions amb una inversió de 74,5 milions d’euros i té com a objectiu per a 2019 finançar-ne prop de 600 amb una partida pressupostària de 98,5 milions d’euros. Aquests fons tenen com a finalitat donar suport a la creació, creixement i consolidació de start-ups i pimes. Ofereix préstecs participatius per imports d’entre 25.000€ i 1.500.000€, sense més avals ni garantia que un pla de negoci viable i la solvència professional de l'equip emprenedor.


Des del 13 de maig, ENISA ja pot disposar del pressupost i començar formalment a aprovar i desemborsar préstecs fins esgotar els fons disponibles.


Vine el 5 de juny i Javier Sánchez, responsable d'operacions d'ENISA, t'explicarà les característiques dels seus instruments financers i posteriorment t’hi podràs entrevistar i abordar el teu projecte concret.

 

10.30 h

Benvinguda.

 

 

10.40 h

Javier Sánchez, responsable d'Operacions d'ENISA.

11.10 h

Torn de preguntes.

11.30 h

Entrevistes personalitzades. 

 

 

 

Data: 5 de juny, 10.30 h
Lloc: Sala Burriac, planta baixa del TCM2 del TecnoCampus.

 

Inscripcions - http://agenda.tecnocampus.cat/go/jornada-5-juny-2019