• Home
  • Noticias
  • Vols fer créixer la teva empresa amb un programa de suport? Últims dies per apuntar-te a la 8ª edició del programa Accelera el creixement

Notices

Mataró, 17 May 2019

Vols fer créixer la teva empresa amb un programa de suport? Últims dies per apuntar-te a la 8ª edició del programa Accelera el creixement

Accelera el creixement és un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual el TecnoCampus participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Les 347 empreses que han participat en les set edicions anteriors que ja s’han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials.

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de les 50 amb més potencial de creixement. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 77 hores de formació i d’assessorament in company amb experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els vostres projectes de creixement. El cost del programa és de 5.500 euros per empresa, l’empresa solament paga 500 euros + IVA.

Per conèixer amb més detall l’Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional.

Les candidatures es podran presentar fins al 3 de juny de 2019 per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el Formulari d’inscripció.  

Per a més informació del programa, podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb l’Annabel Cuatrecases de PIMEC en el correu: acuatrecases@pimec.org o en el telèfon 934 964 500.